SchuldHulpMaatje IJmond zoek een communicatie medewerk(st)er

In Nederland heeft 1 op de 4 huishoudens financiële problemen. Of men weet niet meer zeker of de kosten in de toekomst nog betaald kunnen worden. Ook in regio IJmond. De rekeningen stapelen zich op, mensen weten niet hoe ze nog moeten rondkomen en zien er tegenop om de post open te maken.

De professioneel opgeleide vrijwilligers van SchuldHulpMaatje IJmond helpen om de problemen op te lossen of te voorkomen.

Hulpvragers vinden Schuldhulpmaatje niet zomaar en daar willen we aan werken. Ook de contacten met alle stakeholders moeten goed onderhouden worden.

Ben jij een echte netwerker? Zie jij de lijnen om koppelingen te maken? Kan jij goed met de pers overweg? Zomaar wat vragen over jouw werk als communicatie medewerk(st)er. Wat wij zoeken is iemand die SchuldHulpmaatje IJmond in de publiciteit gaat zetten bij een breder publiek. Iemand die netwerkt met andere bedrijven/instellingen, die signaleert waar cliënten zitten die door ons geholpen kunnen worden. Ook ligt er nog een hele taak om de social media zoals facebook e.d. in te richten. Voor deze functie is veel vrijheid om je werk zelf in te delen. Het liefst zien we dat je tevens bestuurslid wordt, maar het is niet perse noodzakelijk.

Wil je meer informatie of denk je gelijk “dit is wat voor mij” neem contact op met Reinier de Lang(penningmeester) op 06-51339913 of stuur een e-mail naar bestuur@shmijmond.nl