Financiële regelingen

Het is belangrijk om te weten op welke financiële geldpotjes u aanspraak kunt maken.  Zeker wanneer u een potje geld thuis heeft wat niet al te vol is.

In de Nederlandse samenleving kan het behoorlijk lastig zijn om te weten wanneer u aanspraak kunt maken op bepaalde geldbedragen. De maatschappij zit wat dat betreft niet zo makkelijk in elkaar. Laten we eerlijk zijn dat wanneer u geen aanspraak maakt op deze geldpotjes u een dief bent van uw eigen portemonnee. Dit willen wij niet. SchuldHulpMaatjes willen u graag informeren over een aantal regelingen waar u aanspraak op kunt maken. Let wel op, het is niet zo dat wij uitsluiten dat er misschien nog andere regelingen zijn waar u gebruik van kunt maken om uw maandelijkse inkomsten te verhogen.

Herkenbare situatie? SchuldHulpMaatje IJmond kan je ondersteunen

Zeker als je in de schulden zit, heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Iemand die zonder te oordelen met je aan de slag gaat om financieel weer orde op zaken te stellen. Onze maatjes doen dat! 

De schuldhulpmaatjes werken op vrijwillige basis. Zij bieden u gratis deskundig advies in het gezond houden van uw financiële huishouding.
Daar waar schulden zijn helpen zij u bij het zoeken naar een oplossing of naar de juiste vorm van hulp.

zij nemen uw financiële administratie niet over. Zij ondersteunen u, zodat u dit op termijn zelf kunt uitvoeren.