Financieel zwaar weer?!

Wil jij ook  graag mensen helpen en begeleiden die het financieel zwaar hebben ? Dan is dit je kans om dat verlangen handen en voeten te geven.

Het aantal mensen dat te maken heeft met schulden is hoog en neemt nog steeds toe. Bij de stichting SchuldHulpMaatjes zetten we ons  belangeloos in om mensen te helpen uit de schulden te komen of te voorkomen dat de mensen in de schulden raken.

Wil jij helpen?  Onze stichting heeft zeker wel een taak/ functie die het best bij jouw kwaliteiten en interesses past. Wij zijn nu op zoek naar een bevlogen bestuurder die richting geeft aan het beleid, de medewerkers  inspireert en o.a. contacten onderhoudt  met gemeenten en maatschappelijke organisaties.

De uitvoerende werkzaamheden van de stichting worden gedaan door twee coördinatoren. Onder hun leiding worden gecertificeerde vrijwilligers (maatjes) ingezet die cliënten sociale en praktische ondersteuning bieden bij het voorkomen of oplossen van hun financiële situatie. De gratis hulp is voor iedereen die te maken heeft met (dreigende) schulden, wie of wat je bent, speelt hierbij geen rol.

Wij zoeken nog twee bestuursleden met:

Wat doe je als bestuurslid :

Interesse?

Heb je  belangstelling voor deze vrijwilligers functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Reinier de Lang 0651339913. Mail je  sollicitatie met  cv  naar administratie@shmijmond.nl